HellumFRI_Header_Collage_003.jpgHellumFRI_Header_Collage_001.jpgHellumFRI_Header_Collage_6.jpgHellumFRI_Header_Collage_Skoleskov.jpg

Nyttige links

Hellum FRI Forældre Intra...
Forældre Intra - her kan du se beskeder fra Hellum FRI og fra personalet, du kan sende beskeder til personale og/eller forældre til skolens andre børn, du kan finde klasselister med kontaktoplysninger på alle børn og deres forældre, der er lektiekalender og nyheder fra Hellum FRI.

 

Rebild bibliotekerne - Selvbetjening...
Brug biblioteket døgnet rundt - Med en PIN-kode til dit lånerkort kan du bruge biblioteket når det passer dig. Log ind og reserver bøger, film, musik og spil, forny dine lån eller hent lydbøger og e-bøger direkte ned på din computer - helt gratis.

 

Rebild Kulturskole...
Rebild Kulturskole er Rebild Kommunes tilbud til børn og unge, der har lyst til at dyrke den kreative side af sig selv. Musik, drama og billedkunst.

 

Skolemælk netbutik...
Skolemælk netbutik - her kan du bestille og ændre din skolemælk.

 

Hellum Landsbyforening...
Vi, der bor i Hellum, kan li' at bo i landsbymiljøet. For at bevare det og måske gøre det bedre har vi dannet en landsbyforening - der er altid noget, man bedre kan gøre, når man er mange om det.

 

Hellum Spejderne...
Spejderne, holder til på arealet ved siden af Friheden, skolefritidsordningen.

 

Hellum - natur attraktioner nær HellumFRI...
Madum Sø og Langmosen et fredet område. Madum Sø er Himmerlands største. Den ligger i et såkaldt død- ishul, som opstod, dengang isen for 10.000 ... .

 

Hellum - Spor i landskabet...
Opmærkede vandreturer i det naturskønne område omkring Hellum.

 

Hellum Citybane og Nærbane...
Hellum Citybane og Nærbane - en vejviser til lokal området :o)