HellumHejHuset

HellumHejHuset er HellumFRIs børnehave. Vi har til huse i den gamle inspektørbolig i forlængelse af skolen. Her har vi en dejlig gammel have, med bålhytte, mange træer og buske. Det giver mange gode legesteder og plads til udfordring. Kun fantasien sætter grænser. Vi vægter udelivet højt, og har megen plads at udfolde os på. Derfor er HellumHejHuset et godt sted, hvor børn kan trives og udvikle sig.

Vi har skoven lige om hjørnet, og landsbyen Hellum omkring os, hvor vi blandt andet benytter multibane og hoppepude. Alle stederne byder på masser af oplevelser når vi skal hygge, lege og lære.- Se læreplan

Hverdagens rytme:
Vi begynder hver dag stille og roligt. Vi tilbyder morgenmad til de børn, der kommer før kl.7.30, og hygger os sammen mens vi spiser.
Formiddagen bruges på forskellige aktiviteter (se månedsplan på Viggo/Nyhedstavlen i børnehaven).
HellumHejHuset benytter også andre faciliteter, som f.eks. gymnastiksalen, SFOlokalerne, sløjd mv.
Alle aktiviteter bliver afviklet under hensyn til det enkelte barn. Der er plads til, at sige til og fra, til at være nysgerrige og til at turde. Der er fokus på at øve sig og hjælpe hinanden.
Efter madpakketid er der udeliv – udeaktiviteter, som oftest på legepladsen. Der tilbydes altid ”middagslur”, for de børn som har behov.
Hver eftermiddag spises der eftermiddagsmad sammen. Om sommeren nyder vi gerne maden i haven.
HellumHejHuset ligger dør om dør med vores SFO FRIheden, hvilket giver en naturlig interaktion mellem børn i børnehaven og børn i SFO’en. Således slutter dagen af med fælles pasning, som regel fra kl.15.45.

Dagen slutter med et “tak for i dag og på gensyn”.

QUICK LINKS

ÅBNINGSTIDER

Mandag kl. 6:15 – 16:45
Tirsdag kl. 6:15 – 16:45
Onsdag kl. 6:15 – 16:45
Torsdag kl. 6:15 – 16:45
Fredag kl. 6:15 – 15:45

KONTAKT OS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!